За някой, който преди това е бил с нормално тегло,

...
 
За някой, който преди това е бил с нормално тегло,
Коментари Харесай

История за отслабване: „Махнах картофите и нездравословната храна за 5 месеца и отслабнах с 10 килограма“

 

За някой, който преди този момент е бил с обикновено тегло, младата майка Ренука Шарма е натрупала доста повече килограми, в сравнение с си е представяла. Тя признава, че се е обезсърчила при прекосяването от облекла размер M на L и се почувствала в действителност зле. Бавно и устойчиво, тя направила първите си стъпки, с цел да усъвършенства метода си на живот и да се откаже от нездравословната храна. Сега младата жена е отдадена на фитнеса, проучването на по -нови действия и се надява да бъде ентусиазъм за другите!

 

Име: Ренука Шарма

Професия: Домакиня и майка на две деца

Височина: 165

Най -голямото записано тегло: 72 кг

Отслабване: 10 кг

Продължителност на отслабването: 4-5 месеца

Повратният миг: наддадох след раждането. По -рано тежах 57 кг и откакто родих второто си дете, тежестта ми доближи 72 кг. Започнах да се приписвам на доста и физически бездействах. Бавно започнах да се усещам демотивирана и депресирана. Това в действителност ме подтикна да стартира да се концентрирам върху разнообразни блогове, ориентирани към здравето и фитнеса в обществените медии, и да поправя питателните си привички. Това ми оказа помощ да смъква 10 кг единствено като се храня здравословно и вървя заран. Сега имам и онлайн тапия за експерт по хранене, с цел да разширя познанията си по тематиката. Здравето е благосъстояние!

Закуската ми: Започвам деня си с 2 чаши топла вода и имам вяра в приемането на дребни порции.

8-9:30 сутринта: или омлет с цветни зеленчуци или варено яйце с 2 тоста или зеленчуков сандвич /Кълнове, последвано от кафе или чай от джинджифил.

Около 11 часа: сезонен плод

Моят обяд: купа задушени сезонни зеленчуци и салата, последвани от зелен чай. (Голямо не на картофите)

Моята вечеря: още веднъж зеленчуци, печени или задушени, последвани от горещо мляко с куркума преди лягане.

Хранене преди подготовка: нормално ябълка или черно кафе преди фитнеса

Храна след подготовка: Овес или белтъците на 4-5 сварени бели яйца

Спрях да хапвам нездравословна и бърза храна, а подготвям доста постоянно вкъщи.

Моята подготовка: Започнах пътуването си с бързи утринни разходки. По -късно се обърнах към фитнеса, където правех смесени извършения (кардио и елементи на тялото) за 1,5 часа. Сега работя върху коремната си област, тъй че за коремни преси единствено вкъщи.

Фитнес секрети: Заседналият метод на живот няма да ви води до нищо положително. Важно е да се движите, да вършиме извършения, които са подобаващи за вас и да останете дейни. Ако се отнасяте към това като към досадна работа, няма по какъв начин да очаквате смяна. Така че – мотивацията е извънредно значима – би трябвало буйно да желаете тази смяна!

Как да останете стимулирани? Стремя се да бъда във форма през целия си живот и тази цел сама по себе си ме държи толкоз щастлива и пъргава.

Как да гарантирате, че не губите фокус? Гледам да се, даже в случай че съм надалеч от вкъщи. Опитвам нови спортове или форми на фитнес. След това имам за цел да се науча да плавам.

Коя е най -трудната част от наднорменото тегло? Чувствам, че наднорменото тегло води до доста здравословни проблеми както физически, по този начин и душевен. След избран интервал от време стартирате да избягвате да се срещате с хора, до момента в който сами осъзнавате външния си тип. Преди се усещах доста изтощена и мързелива.

В каква форма се виждам след 10 години? Да бъда човек, който се концентрира върху поддържането на форма и здраве и да се трансформира във ентусиазъм за другите към мен.

Какви промени в метода на живот сте създали? Един ден седмично недояждане, тогава хапвам плодове денем и зеленчуци на вечеря.

Поуки от загубата на тегло: Аз персонално научих, че поддържането на е най -големият подарък, който можете да извършите на себе си.

Здравето е благосъстояние. Така че отделете всекидневно време за извършения или физическа интензивност от натоварения си график.

ЗАБЕЛЕЖКА

Това е персонална история и това, което работи за Ренука, може да не работи за вас. Затова избягвайте да следвате сляпо нейните препоръки, дано те бъдат по-скоро ваш ориентир и ентусиазъм да започнете своята смяна. Разберете какво работи за вашето тяло.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР